MEDLEM - Vrinners og Omegns Beboerforening

Gå til indhold
Bliv medlem i Vrinners Beboerforening
Bliv medlem af Vrinners beboerforening og støt foreningen i at opretholde et aktiv miljø i Vrinners. Vi vil lave arrangementer som binder byen sammen og sikrer et aktivt landsbysamfund. Medlemsskabet giver rabat på leje af beboerhuset.

Medlemsskab i Vrinners beboerforening koster 100kr pr person om året. En husstand koster 200kr, Børn under 18 år er gratis.
Bliv medlem idag ved at overføre beløbet til nedenstående kontonr. Husk at udfylde navn og adresse.

Kontingent betales via bankoverførsel på:
Regnr. 9388    Konto 0001091514
Eller på mobilepay
31010 - Mærk med Navn og Adresse.

Når betalingen er modtaget er du registreret i vores medlemsliste. Det er derfor ikke længere nødvendigt med et medlemskort i papirformat.

Privatlivspolitik i Vrinners Beboerforening ifølge GDPR.
Vi indhenter navn, adresse og telefonnummer til registrering af medlemmer i beboerforeningen. Disse data er bevaret i professionelt arkiv, og vil ikke blive videregivet til 3. part.

Vrinners og Omegns Beboerforening
Rolsøgårdvej 2